گفت‌وگوی بایدن با السیسی | آمریکا و مصر مخالف کوچ اجباری فلسطینیان

  • کد خبر: ۱۹۱۵۱۳
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۴
گفت‌وگوی بایدن با السیسی | آمریکا و مصر مخالف کوچ اجباری فلسطینیان
رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با همتای مصری خود تحولات فلسطین و جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را بررسی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با «عبدالفتاح السیسی» همتای مصری خود تلفنی گفتگو و تحولات غرب آسیا و حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و ضرورت جلوگیری از گسترش دامنه جنگ در منطقه را بررسی کرد.  

مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه قطعنامه‌ای را تصویب کردو خواستار آتش‌بس شد.

السیسی بر موضع مصر مبنی بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس انسانی فوری به منظور ارسال کمک‌های انساندوستانه به مردم نوار غزه تأکید کرد.  

بنابر گزارش وبگاه «صدی البلد»، دو طرف همچنین ابعاد مختلف اوضاع کنونی نوار غزه را بررسی کرده و السیسی موضع ثابت مصر مبنی بر مخالفت با سیاست‌های مجازات جمعی و کوچاندن فلسطینیان را مورد تأکید قرار داد.  

السیسی همچنین تأکید کرد که مصر هرگز اجازه کوچاندن فلسطینیان از نوار غزه به اراضی مصر را نخواهد داد و بایدن نیز مخالفت آمریکا با کوچاندن فلسطینیان به خارج از سرزمینشان را اعلام کرد.  

دو طرف همچنین آخرین تحولات مربوط به پرونده اسرای صهیونیست در نوار غزه و نیز افق‌های همکاری مشترک برای احیای روند سازش با هدف اجرای راه‌حل دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین را بررسی کردند.  

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.